Digi.no presenterer

26. november 2024, Radisson BLU, Holbergs plass

Tid som gjenstår:

2024/11/26 08:00:00

Velkommen til brAIn Telco, konferansen om fremtiden for kunstig intelligens i telekommunikasjonsbransjen.

I dag står vi overfor en revolusjon innen nettverksteknologi, drevet av KI, som har potensialet til å transformere måten vi kommuniserer og samhandler på globalt.

KI åpner for en ny æra av innovasjon i telekommunikasjon. Med maskinlæring og avansert dataanalyse kan vi forutse nettverksproblemer før de oppstår, optimalisere trafikkflyten i sanntid og tilby personlig tilpassede tjenester til hver enkelt bruker.

Sikkerhet er en topp prioritet i telekommunikasjon, og KI spiller en nøkkelrolle i å beskytte nettverk mot cyberangrep. Ved å bruke KI-drevne sikkerhetssystemer kan vi identifisere og nøytralisere trusler raskere enn noensinne.

KI vil være avgjørende for å utnytte 5G-teknologiens fulle potensial. KI kan hjelpe med å håndtere den økende mengden data og enheter som er koblet til nettverket, og sikre en sømløs og effektiv brukeropplevelse.

KI bidrar også til å gjøre telekommunikasjonsnettverk mer bærekraftige. Ved å optimalisere energiforbruket og redusere avfall, kan KI hjelpe bransjen med å nå sine miljømål.

Vi ser frem til en dag med inspirerende samtaler, innovative ideer og strategiske diskusjoner om hvordan kunstig intelligens vil forme fremtiden for telekommunikasjon. La oss sammen utforske mulighetene som ligger foran oss!

Vi vil også belyse regelverk og regulatoriske utfordringer med KI.

2024

Konferansier

Håvard Fossen

Håvard Fossen

Journalist
Digi Telecom

2024

Foredragsholdere

Eirik Newth

Eirik Newth

Forfatter, astrofysiker
og futurist

Aslak Sira Myhre

Aslak Sira Myhre

Nasjonalbibliotekar
Nasjonalbiblioteket

Christian Bendiksen

Christian Bendiksen

Partner
Bull & Co Advokatfirma AS